Termékek

A Prefa alumínium terrmékek alapanyaga az EN1396 szabvány szerinti ötvözet. A prefa termékei Coil Coating eljárással készülnek és megfelelnek az ECCA ( European Coil Coating Association ) szigorú előírásainak. A termékek alapanyagára kiemelkedően magas garanciát nyújt.
Tovább...
A kiváló minőségű RHEINZINK termékek aszigorú DIN EN 988 előírásai szerint készülnek. RHEINZINK alapanyaga a kiváló minőségű tetőfedési-, homlokzati-, esővízelvezetési és napenergia hasznosító termékeknek.
Tovább...
A fém cseréplemezek lakóházak, templomok, középületek, stb. fedésére leggyakrabban alkalmazott tetőburkolatok közé tartoznak. ő előnye a rendkívül kicsi súlya. 1m2 lemez súlya kb. 4,5 kg. A könnyű burkolat nem terheli feleslegesen és nem érinti az egész épület szerkezetét.
Tovább...
GroMo több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a fémfeldolgozás területén. Egyesíti a már jól ismert "made in Germany" értékeket a legújabb technológiai tervezést és gyártást. Tetőink és rolex óra különleges kiegészítőik anyaga cink, patina-cink, réz, horganyzott acél, rozsdamentes acél.
Tovább...